xxxxxxxxxxxxxxxxxx napisał:
nie wiem w jakim środowisku ty pracujesz i jakie podejście do przepisów hms ma twój pracodawca skoro nazywasz go darmozjadem
nie wiem czy wiesz ale verneombud to nie tylko bhp(hms) to także delegat który jest odpowiedzialny za ciebie i twoich kolegów jeśli ci nie pasuja narzędzia bądź masz jakiś problem czy tez cierpisz na jakąś chorobę która utrudnia ci pracę na twoim stanowisku, z tym wszystkim możesz isć do swojego VO ma on obowiązek udać się do twojego przełożonego w twoim imieniu jest on także delegatem AMU (arbeidsmiljøutvalg) i ma za zadanie także przystosować ciebie do warunków pracy
niestety ma również prawo do zatrzymania prac niezależnie jakie by nie były ( budowlane, konstrukcyjne itp.)
a to co jest najważniejsze w razie jakiego kolwiek sporu na linii pracownik - pracownik bądź pracownik-pracodawca pełni role mediatora i ma obowiązek wyegzekwowania na twoim pracodawcy przepisów AML (prawa pracy) to działa w obie strony 
WEŹ się i zwiń ...
I nie produkuj się Tu więcej ... !!! .
---
BIZI
Sam jest Właścicielem Swojej Firmy i gdyby miał podobnego przygłupa z BHP .
Jak tu się sam zaprezentowałeś w pierwszym poście ...!!!
---
To nie dałby mu utrzymania dłużej Niż Okres próbny ...!!!
nie wiem w jakim środowisku ty pracujesz i jakie podejście do przepisów hms ma twój pracodawca skoro nazywasz go darmozjadem

WEŹ się i zwiń ...
I nie produkuj się Tu więcej ... !!! .
---
BIZI
Sam jest Właścicielem Swojej Firmy i gdyby miał podobnego przygłupa z BHP .
Jak tu się sam zaprezentowałeś w pierwszym poście ...!!!
---
To nie dałby mu utrzymania dłużej Niż Okres próbny ...!!!